Wat is de Carbagerun

Carbage run: Met een auto van ~500 euro in 5 dagen door europa in juli!

Dag 1: Hardenberg – Kopenhagen
Net zoals voorgaande jaren zal ook in 2011 worden gestart in Hardenberg. De eerste dag zullen we de meeste kilometers maken en ook het meest op de snelweg rijden. Eerst zorgen dat we zover mogelijk van Nederland vandaan komen en dan beginnen de leuke routes pas. De finishplaats van de eerste dag ligt in Kopenhagen, Denemarken.

Dag 2: Kopenhagen – Vänersborg
Vanuit Kopenhagen rijden we de 16 km lange Sontbrug op en maken zo de oversteek naar Zweden. Vanuit Malmö rijden we noordwaarts door IKEA-land om aan het eind van de dag te eindigen in Vänersborg, gelegen aan het Vänermeer in Zweden

Dag 3: Vänersborg – Lillehammer
Vanuit Vänersborg rijden verder naar het Noorden. Halverwege de route zullen we Noorwegen binnenrijden. Nu gaat het echt beginnen: het landschap is ruiger en de wegen zijn uitdagender. Dit zal de rest van de week alleen nog maar mooier worden. Vandaag is de finish in Lillehammer, bekend van de Olympische Spelen, maar vandaag even helemaal in het teken van the Carbage Run.

Dag 4: Lillehammer – Bergen
We rijden vanuit Lillehammer dwars door Noorwegen richting de Westkust. Hier ligt de op een na grootste stad van Noorwegen: Bergen. Onderweg kun je genieten van het prachtige Noorse landschap. De route die we voor je hebben uitgestippeld zorgt ervoor dat je hiervan niets zult missen.

Dag 5: Bergen – Oslo
Vanuit Bergen gaan we weer terug naar het Oosten, dwars door Noorwegen. Natuurlijk nemen we wel een andere (nog mooiere) route als gisteren. De laatste dag is de mooiste dag van the Carbage Run. Mocht je het halen vanavond, dan zorgen wij voor een knalfeest om het einde van deze fantastische week te vieren.

EDITIE 2010
Hardenberg(NL)-Berlijn(DE)-Wroclaw(PL)-Bratislava(SK)-Villach(AT)-Gardameer(IT)

De trip
In vijf dagen doorkruisen we Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, en Italië. Een rit van totaal 2.500 km. Per dag vertrekken we van punt A naar punt B – de finishplaats. Hoe je er komt mag je grotendeels zelf weten. Deze race gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je een opdracht voor onderweg, waarmee je punten kunt verdienen. En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten. Een heerlijke kick en mooi voor je stoere-verhalen-doos natuurlijk.

Meer informatie is te vinden op carbagerun.nl