Interviews

Posted: under Aankondigingen, Voorbereidingen.

De afgelopen week stond in het teken van interviews, zo heeft Johan vorige week donderdag met Omrop Fryslân gesproken voor het radioprogramma Omnium en gisteren hebben Cor en Johan een videointerview gedaan met de Leeuwarder Courant.


Het radiointerview met Omnium is dinsdag 19 juli uitgezonden. De volledige uitzending is helaas niet meer beschikbaar online. Het interview zelf is hier in mp3 formaat te downloaden.

Het Leeuwarder Courant TV interview is gisteravond opgenomen bij het FEC/WTC te Leeuwarden met twee andere teams: De Waldmannen en team Tuborg. De uitzending zal komende maandag op te zien zijn op lc.nl inclusief een artikel met meer uitleg over de carbagerun.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.