Video Leeuwarder Courant

Posted: under Verslagen 2010.

Vanuit LCtv heeft men ook een item geschoten over de Carbagerun waar zowel wij als team 69 in voorkwamen:


Leeuwarden – Op 19 juli vertrekken 215 auto’s vanuit Hardenberg voor de tweede editie van de Carbagerun, een drieduizend kilometer lange toeristische ontdekkingstocht per auto door Europa. Er doen twintig Friese teams mee aan deze run.Hoofddoel is opdrachten uitvoeren, daarmee punten scoren en op 23 juli heel bij de finish aankomen in Bardolino aan het Gardameer. Wie de meeste punten heeft verzameld wint. Voor de winnaar ligt duizend Euro klaar. Een deelnemer is gemiddeld een kleine duizend Euro kwijt als hij aan de run meedoet.

Een van de voorwaarden aan deze trektocht is dat de auto bij aanschaf maximaal 500 Euro mag hebben gekost, er vervolgens drifitg aan sleutelen mag. Ook moet je minimaal twe jaar je rijbewijs hebben.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.