Grijstinten

Posted: under Foto's, Saab 9000, Voorbereidingen.

Nog maar twee weken te gaan, dus de tijd begint te dringen. Dingen die we nog hadden staan was het regelen van een 27 mc bakkie en magneetantenne (is gebeurd!) en het grijs bestickeren van de auto alsmede het plaatsen van de stickers van de sponsoren en de deelnamenummers op de deuren.

Eenmaal aangekomen bij de bouwmarkt om zilveren stickervellen te halen hebben we toch besloten voor verf en wel spuitbussen te gaan. Dat levert toch een iets fraaier ogend resultaat op. Zo gezegd, zo gedaan en aldus twee zilver ‘metallic’ spuitbussen gehaald. Dit bleek echter slechts genoeg voor beide voorspatborden en het dak, dus we ronden de klus later deze week af. Het resultaat mag er echter al wezen, zoals in onderstaande foto’s te zien is.

Meer foto’s zijn hier in een fotoalbum te vinden.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.