Status update – nog 6 weken te gaan

Posted: under Aankondigingen, Saab 9000.

Met nog ruim 6 weken te gaan wordt het tijd voor een statusupdate van ons team.

De Saab is terug van onze hoofdsponsor, Saab Wassenaar te Leeuwarden. Zo’n beetje alles wat maar vervangen en verbeterd kon worden is gedaan. De Saab rijdt nu als nieuw, de enige twee problemen die we nog met de auto hebben zijn het willekeurig werken van de centrale deurvergrendeling en een defecte ABS sensor (apk afkeur voor oktober). Niets wat een rit van 3500km tegen houdt, dus technisch zijn we er dus zo goed als klaar voor!

Video camera is reeds besteld en wordt gebruikt voor het maken van een DVD voor onze sponsoren, de vorige eigenaar en familie/vrienden. Uiteraard worden er ook de nodige foto’s geschoten met onze fotocamera’s. Ook moet er nog een video item gedraaid worden voor de Leeuwarder Courant, mogelijk samen met een aantal andere Fryske teams.

27MC bakje moet nog aangeschaft en ingebouwd worden, daarover hopelijk binnenkort meer.

Verven zal ook binnenkort gebeuren, we hebben een ruimte gevonden waar we relatief stofvrij de auto oranje-grijs kunnen maken. Rest ons nog dat we de juiste kleuren verf, schuurmachines, rollers, wegwerpoveralls, karton/plastic afscherming etc. moeten halen. Dat zal waarschijnlijk deze week afgerond worden zodat we goed voorbereid aan de slag kunnen.

Stickers volgen zodra de auto geverfd is. Naast onze sponsoren komt er ook op de deuren ons nummer te staan en als er nog budget over is komt er een mooi spyker logo bij op de achterruit.

In het weekend van de 26e Juni is er een algemene meeting in Westerbork. We proberen hierbij aanwezig te zijn, maar mochten we die dag nodig hebben voor het klussen dan laten we helaas verschiet gaan.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.